Binnenafwerking 2 - 2000x800

Over ons

Totaalontzorger voor (ontwikkelende) bouwbedrijven

TANED Groep is een samenwerkingsverband van vooraanstaande spelers in de afbouw en afwerking van bestaand en nieuw vastgoed. De bedrijven binnen TANED Groep opereren zelfstandig en versterken elkaar waar mogelijk.

TANED Groep is opgericht bij de bundeling van de krachten van Rikkert Afbouwgroep en Wessels Groep in 2020. De meerderheid van de aandelen in TANED Groep wordt gehouden door Dei Capital. De andere aandeelhouders, Robert Rikkert en Auke Borckink, zien de samenwerking met de bestaande bedrijven als grote meerwaarde voor de toekomst. De directies en/of het management van de bedrijven van TANED Groep participeren eveneens in de bedrijven.

Dei Capital is een hands-on familie-participatiemaatschappij dat investeert in familiebedrijven die met grootste zorg en aandacht groot zijn geworden. Zij kiest voor duurzame investeringen zonder een intentie om de bedrijven door te verkopen, oftewel buy-and-hold. Dei Capital streeft daarbij een meerderheidsbelang na en investeert bij voorkeur samen met het huidige management. De primaire focus van Dei Capital ligt op familiebedrijven in Oost-Nederland met een EBITDA vanaf € 1 miljoen. Voor add-on acquisities wordt per situatie gekeken in hoeverre deze participatiemogelijkheid passend is bij de betreffende portfolio-onderneming.

Meer weten over Dei Capital? Zie dan www.dei-capital.com

Binnenafwerking - 2000x800